Een warm welkom in onze Leolux Showroom te Rhenen!

Leolux Showroom Rhenen Regio Utrech


Als u graag wilt proefzitten, de modellen van Leolux, het Leolux leer, de Leolux stoffen en andere materialen en kleuren wilt voelen en zien en als u deskundig advies wilt bij uw keuze, moet u de prachtige en inspirerende showroom van Linéale in Rhenen toch echt een keer bezocht hebben.

In de showroom kunt u veel voorbeelden zien van bijzondere combinaties modellen, kleur- en materiaalgebruik, vloer- en wandafwerking en andere interieur design ideeën. Er is voldoende gratis parkeerruimte voor de deur, u wordt gastvrij ontvangen met een kopje goede koffie of thee en u kunt op uw gemak de verschillende sferen beleven of uw eigen persoonlijke interieurvragen voorleggen aan een deskundige met veel ervaring.

Neem alleen het pand van de showroom zelf al: een boeiend ontwerp van Gert Doornebal, wat is gebouwd om u te inspireren bij uw interieurbeleving, als u op zoek bent naar uw ideale interieuroplossing. U beleeft hoge ruimtes die besloten of juist heel open zijn, smalle lange ruimtes, lage brede ruimtes, hoogte verschillen, allerlei vloer afwerkingen en heel veel kleur- en materiaal variaties.Prachtige Leolux Showroom met uitgebreide collectie

U komt binnen in een hoge ronde houten toren. Deze toren staat op de hoek, waar de voorkant van het markante pand overgaat in de zijkant. Dat zorgt ervoor dat als u komt aanrijden, u door de vorm van de ronding, naar de parkeerplaats aan de zijkant wordt geleid, waar u via een verhoogde entree, onder een royaal overstek van het dak, stap voor stap naar binnen wordt geleid in de hoge houten toren.

Dan gaat u via een lange galerij langs een besloten ruimte en 2 open ‘kamers’ met veel glas. Hier ziet u veel verschillende modellen en interieur ideeën met designmeubelen van Leolux in allerlei afwerkingen in stof en leer, materialen en kleurcombinaties. Deze worden gepresenteerd compleet met bijpassende verlichting en karpetten.

In het lager gelegen adviesgedeelte kunt u een keur aan stalen van de leverbare materialen en kleuren beleven. Daar ziet u ook eerder gemaakte interieurontwerpen en stalen van exclusieve gordijn- en meubelstoffen, karpetten, houtsoorten en andere keuze mogelijkheden. Hier kunt u deskundig advies krijgen bij het maken van de voor u optimale keuze. Het is raadzaam om hiervoor een afspraak te maken, als u er zeker van wilt zijn dat er voldoende tijd voor is om u persoonlijk van dienst te kunnen zijn.

Wij hebben in de loop van de jaren al heel wat verrassende interieuroplossingen bedacht.

Het is een soort ruimtelijke, driedimensionale catalogus, waar u doorheen loopt en allerlei interieur ideeën opdoet. Als u ons vertelt over uw eigen situatie en daarvoor Linéale raadpleegt, zult u ervaren dat wij uw woonwensen ook op een hoger plan kunnen brengen. Geen uitdaging is ons teveel!

Juist als u het erover heeft, waarom u er na al die jaren nog steeds niet uit bent, voelen wij ons uitgedaagd om voor u een oplossing te bedenken, waarmee u dit voor nu en de toekomst eens goed op kunt lossen.

Unieke Leolux Showroom met complete collectieHet is zeker aan te raden om het zitcomfort van de Leolux designmeubelen te komen beleven in de prachtige showroom van Leoline en Linéale in Rhenen: centraal in het land in de provincie Utrecht. Rhenen ligt vlak bij Veenendaal, tussen Utrecht en Arnhem. Het is een mooi stadje en het ligt in een prachtige omgeving langs de Rijn, waar u ook uitstekend van de fraaie natuur kunt genieten, nadat u uw keuze heeft kunnen maken.

In de showroom van Leoline en Linéale in Rhenen is doorlopend een groot aantal modellen van de Leolux collectie te zien en te proberen. Kom gerust eens langs in onze ruime en sfeervolle showroom in Rhenen, waar we u graag gastvrij ontvangen om u bij uw keuze te begeleiden. Daar kunt u op uw gemak komen proefzitten om uw optimale Leolux designmeubel te kiezen, waar u jaren van gaat genieten!

U bent van harte welkom!


Tip: mailt u ons vast de configuratie en de uitvoering van de Leolux designemeubelen die uw interesse hebben, zodat wij met u kunnen meedenken of dit voor u de optimale keuze is en neemt u een bouwtekening, foto’s en eventueel stalen mee als u uw situatie wilt bespreken of advies wilt bij uw interieurvragen.


Beleef onze Leolux Showroom!
  • Gratis advies van onze Leolux specialisten
  • Advies in relatie tot uw interieur
  • Balans in kleur, licht en ruimte
  • Ruime beleving van het Leolux assortiment
Steenoven 1 - 3911 TX Rhenen
(0317) 62 00 72
Niet alle gegevens zijn correct ingevoerd. Voer uw naam en e-mail adres in.
Kies uw datum Kies uw tijd
Menu
x